Des de fa 40 anys, Premsa Ibèrica és un referent de producció informativa que ha sabut adaptar-se a les noves tendències comunicatives i ha anat més enllà del paper per a oferir continguts multimèdia.

Sense deixar de banda la informació general, la comunicació local i comarcal és una necessitat

Si hi ha un tret significatiu en el seu treball és la publicació d’informació de proximitat amb les edicions comarcals, com la de Levante-EMV la Ribera, que enguany ha complit 30 anys.
Sense deixar de banda la informació d’àmbit general, la comunicació local i comarcal és una necessitat per a la ciutadania. Volem ser part de la informació i ser part de la història, conéixer els protagonistes de les notícies, llegir, per exemple, quins són els guanyadors dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira, que enguany complixen també 30 anys; què ens traslladen les temudes alertes meteorològiques o quins són el èxits dels nostres esportistes.

Levante-EMV ens ha fet protagonitzar estes notícies i moltes altres, tractades amb valentia i minuciositat, perquè la informació local pot presumir de ser de primera mà, pròxima i contrastada.
En nom de la ciutat d’Alzira, vull felicitar a totes i tots els que heu fet possible tots estos anys d’informació de qualitat. Agraïm la vostra aposta per les capçaleres que treballen per donar veu als veïns de ciutats i comarques com la nostra, per deixar que ens trobem dins les vostres pàgines però en les quals també podem llegir importants temes autonòmics o nacionals. Perquè al final «el que no es comunica no existix i, en això, vosaltres teniu la Clau».