El grup Prensa Ibérica del que forma part el diari Levante-El Mercantil Valenciano està de celebració. I nosaltres amb ell. Per què? Què seria dels nostres municipis, de les nostres comarques, en definitiva, de la societat, sense els mitjans de comunicació?

El diari Levante-EMV ha sigut testimoni dels profunds canvis que ha patit el nostre territori en estos quaranta anys i ha sigut l’altaveu que necessitava el municipalisme.

Per açò volem donar les gràcies a Levante-EMV perquè sempre ha cregut en la força de la paraula des de l’àmbit local, atès que els seus periodistes sempre han cercat la proximitat per a arribar als lectors i lectores.

Gràcies a Levante-EMV se’ns ha donat veu a les comarques interiors, a la regió muntanyenca, al món rural i hem pogut explicar les nostres històries a través de les seues pàgines, on nostra ciutadania s’ha vist reflectida en cada línia.

I és que este mitjà de comunicació ha fet possible la vertebració del territori a través de la informació, de les notícies, dels relats, de la veritat.

En esta efemèride pel 40 aniversari del grup Prensa Ibérica els desitgem que seguisquen apostant per les comarques, per la informació de proximitat, per l’accessibilitat, pel rigor, que ens seguisquen acompanyant… i que caminem junts per molts anys més.