Actualment, les noves tecnologies ens han proveït d’un nombre quasi infinit de possibilitats i canals per on flueixen la informació i les notícies en temps real. No obstant això, la realitat de la societat de la informació ens fa cada dia més conscients de la importància de comptar amb informació de qualitat, digna i objectiva.

Des dels inicis de la democràcia, Prensa Ibérica ha estat grup mediàtic que ha sabut evolucionar i adaptar-se als diferents contextos de la societat, sense perdre els seus valors fundacionals, com ara la independència, la qualitat de la informació, i l’esperit crític amb un to ponderat i equilibrat.

A Oliva i a la Safor la seua cara i els seus ulls els representa el diari Levante-EMV. Un rotatiu tradicional i modern alhora, amb una edició comarcal caracteritzada pel periodisme de qualitat i pel contacte amb la gent del carrer i la seua actualitat. A més a més sempre ha comptat amb columnistes i persones col·laboradores de prestigi.

Per tot això, vull felicitar al grup, agrair el treball de les persones i professionals que formen i han format part d’ell al llarg dels 40 anys d’història, i encoratjar-lo a continuar treballant per una societat ben informada, cohesionada i participativa.